BLUM termékvilág

vasalatmegoldások

Vasalatok minden lakótérbe

Vasalatainkkal megvalósíthatja kreatív bútorötleteit. Nálunk mindent megtalál a felnyílók, fiókok és ajtók nyitásához és zárásához. A megfelelő mozgástechnológiák alakítják ezt még kényelmesebbé és méretre szabott szolgáltatásainkkal és megmunkálási segédeszközeinkkel támogatunk vevőink mindennapi munkáját.

  • Konyha
  • Fürdőszoba
  • Előszoba
  • Nappali
  • Iroda
  • Hálószoba

Felnyíló vasalatrendszerek

Aventos HF

AVENTOS HF harmonika felnyíló vasalatrendszer magas vagy közepes felső szekrényekhez. Még a nagy felnyílók is nagy mozgásszabadságot nyújtanak – és a főzés alatt nyitva maradhatnak.

Aventos HS

AVENTOS HS vasalattal az egyrészes előlap a korpusz fölé billen. Így komfortos hozzáférést biztosít a szekrénybelsőbe. Design elemek, pl. díszlécek és párkányok is könnyen kivitelezhetők.

Aventos HL

Az AVENTOS HL felnyílóval a kis, egyrészes előlapok teljesen felnyílnak. Az AVENTOS HL felnyíló vasalat optimális megoldás takaró ajtóval szerelt magas- és felső szekrények esetén. A felnyíló teljesen kimozdul a mozgástérből, így a főzési munkák során nyitva maradhat.

Aventos HK top

A felnyílóvasalat kompakt kialakításával és sok beépített funkciójával bűvöl el. Éppen ez teszi az AVENTOS HK top vasalatot ideális megoldássá olyan bútorokhoz, melyeknél miden apróság számít.

Aventos HK

A profik a komfortos felnyílót ideális megoldásnak tartják a felsőszekrény nehéz előlapjaihoz. A felnyíló mozgásnak köszönhetően, a nyitott előlaphoz fent csak kevés hely szükséges. Az AVENTOS HK teljesen kimozdul a mozgástérből, így a főzési munkák során nyitva maradhat.

Aventos HK-S

Az AVENTOS HK-S felnyíló vasalattal a tárolótér optimálisan kihasználható, pl. a hűtő vagy a kamraszekrény felett. Itt a kompakt erőhordozó harmonikusan illeszkedik a kis korpuszokba és kiváló szerelési és kezelési komfortjával győz meg.

Aventos HK-XS

AVENTOS HK-XS kicsi magas- és felsőszekrényeknél keskeny beépítési módjának köszönhetően nagy játékteret nyit meg. Így a kis belső mélységű korpuszok is komfortosan kialakíthatók. A szimmetrikus erőhordozó egyoldalon és kétoldalon is alkalmazható. Így a nagyobb, nehéz előlapok is kivitelezhetők.

Kivetőpántrendszerek

CLIP top BLUMOTION

A CLIP top BLUMOTION az innovatív technikával, nemzetközileg kitüntetett designnal és mozgáskomforttal, mely kisebb helyen is elfér – mivel a BLUMOTION csillapítás közvetlenül a pántedénybe került.

CLIP top BLUMOTION

onyxfeketében

A sötét bútorok életre keltik a finom eleganciát – kívül és belül. Az onyxfekete kivetőpántok diszkréten illeszkednek a bútorhoz, hangsúlyozva azt.

CLIP top

Ajtót kinyitni: itt jön a Blum jól bevált kivetőpántrendszere ! A CLIP top magasfokú állítási és szerelési komfortot, megbízható működést és látványos formát biztosít. A Blum kivetőpántjaival minden ajtó megbízhatóan mozog.

MODUL

A MODUL rátolható és csavarozható rögzítési technika már évek óta jól bevált rendszer. A bútorépítésben értékelik a kivetőpánt-választékot.

Box-rendszerek

LEGRABOX

Létezik ideális megoldás a tökéletes fiókhoz? Az ismerttől, megszokottól szabadon, csak az ideális vonalvezetést követve, és mégis funkciójában olyan előremutató, mint eddig még soha. Egyenesvonalú. Egyszerű. Keskeny. A LEGRABOX – elegancia a mozgásban. A box-rendszer tiszta vonalvezetésével, egyszerű káva-designjával és hangsúlyos vonalaival csábit, melyek központi kialakítási elemeit képezik.

MERIVOBOX

Sosem volt még ilyen egyszerű sokfélét kínálni. Egy igazi platform ezt lehetővé teszi: fiókok és kihúzók minden igényhez – a feldolgozás és a szerelés igazán egyszerű. Tapasztalja meg a minden részletében optimális működést, mely igényes megjelenéssel párosul. Röviden: a MERIVOBOX fiókkal minden ötletét megvalósíthatja. És még a vevőiét is. Készüljön fel a a holnap igényeire.

METABOX

A METABOX-fiókok és kihúzók csak néhány elemből állnak. Valósítsa meg bevált fiókrendszerünkkel a legkülönfélébb megoldásokat a konyhában, előszobában, fürdőben – sőt még boltok berendezésnél is használható a METABOX. Stabil anyagok és gondos megmunkálás biztosítják a legjobb stabilitási értékeket – 30 kg dinamikus terhelésig.

TANDEMBOX antaro

Egy megbízható termék, a pontos szolgáltatások, a lelkiismeretes minőség, a kiváló design és a következetes fejlesztés jelentik a sikeres partnerkapcsolat mérföldköveit. A TANDEMBOX antaro milliószorosan és évtizedek óta teljesíti ezeket a követelményeket.

Vezetősínrendszerek

MOVENTO

A rejtett MOVENTO vezetősínrendszer kifinomult megoldás az Ön ötleteihez faanyaghoz. A szinkronizált pihekönnyű futás gondoskodik a csendes mozgásról. A 4-dimenziós állítási lehetőségnek köszönhetően, a fugakép nagyon pontos lesz. Ezenkívül a teljes kihúzású fiók nagyfokú stabilitásával és terhelhetőségével tűnik ki. A MOVENTO a finom és halk záródáshoz mind a négy mozgástechnológiával kivitelezhető.

TANDEM

A rejtett TANDEM vezetősínrendszer sokoldalú fafiók megoldás bármely elképzeléséhez. Nagyon széles választékának köszönhetően különösen rugalmas kialakítást biztosít. Válasszon a névleges hosszúságok széles köréből, a különböző kihúzási módok, terhelési osztályok, valamint az opcionális mozgástechnológiák közül a finom és halk nyitás és zárás érdekében.

STANDARD

A látható STANDARD vezetősínrendszer gazdaságos megoldás az ötleteihez faanyagból. Csak kevés elemből áll, ami mind a tárolást, mind a feldolgozást rendkívül leegyszerűsíti. A napi használat során a megbízható vezetés jó futási tulajdonságokkal és nagyfokú stabilitással tűnik ki. A részleges kihúzás a BLUMOTION-mozgástechnológiával alkalmazható a csillapított záródáshoz.

Belső osztórendszerek

AMBIA LINE

A belső osztó rendszer elegáns keretdesign gondoskodik a szép rendről minden lakótérben

ORGA LINE

Egy minőségi belső osztórendszer, mely minden fiókban vagy frontkihúzóban elbűvölő rendet teremt. Akár evőeszköz, üvegek vagy edények stb. – minden tárolandó dolgot biztonságosan és kényelmesen el lehet helyezni. Alakítsa ki tároló helyét szükségletei szerint és áttekinthetően.

Mozgástechnológiák

BLUMOTION

A csillapítórendszerrel a bútorok finoman és halkan záródnak – és ez független a lendülettől, és a felnyíló, ajtó vagy fiók súlyától. A funkció a felnyíló vasalatoknál, kivetőpántoknál, fiók- és vezetősínrendszereknél be van építve.

SERVODRIVE

A mozgástechnológia a nyitást elbűvölően egyszerűvé teszi: Egy könnyed érintés, és a felnyílók, kihúzók, hűtőszekrények szinte magunktól nyílnak. A BLUMOTION a finom és halk záródásról gondoskodik.

TIP-ON BLUMOTION

A TIP-ON BLUMOTION egyesíti a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítés előnyeit a már bevált BLUMOTION-csillapítással Nyitás érintéssel. A lendületes zárással a TIP-ON funkció aktiválódik, majd a BLUMOTION gondoskodik a finom és halk becsukódásról. A különlegesség: A mozgásfolyamat tisztán mechanikus rásegítéssel működik.

TIP-ON

Mindegy, hogy felnyíló vagy kihúzórendszer: A fogantyú nélküli bútorok a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítővel egy egyszerű érintéssel nyílnak. A záráshoz elegendő egy könnyed nyomás az előlapra. A TIP-ON-mechanizmus sértetlen marad, akkor is, ha az ajtót, felnyílót vagy kihúzót kézzel nyitja ki.

Szekrényváltozatok

SPACE TOWER

Egy tágas tárolóhelyet kínáló kamraszekrény, melynek belső élete rugalmasan alakítható és kényelmes hozzáférést biztosít a tárolt tárgyakhoz minden oldalról. Élelmiszerek komfortos és ergonomikus tárolásáért.

SPACE STEP

Új tárolóhely kialakítása a lábazatban, felsőszekrény elérése játszi könnyedséggel, egyszerű és biztonságos sgítség gyermekenek. Ez a SPACE STEP, mely sokféle funkciót rejt a bútorlábazatban.

SPACE CORNER

Épp a sarokban lévő hely gyakran kevéssé vagy rosszul van kihasználva. A hagyományos szekrények könnyen kezelhető alternatívája a SPACE CORNER sarokmegoldás. A teljes kihúzások alkalmazásával a tér optimálisan kihasználható, és a tárolt dolgok hajolás nélkül egy mozdulattal elérhetők.

SPACE TWIN

A keskeny szekrényekkel a konyha legkisebb zugai is kihasználhatók. Köszönhetően az átlósan eltolt vezetősínnek, a SPACE TWIN szekrénnyel a Blum plusz tárolóhelyet teremt, anélkül, hogy a stabilitásról és mozgásminőségről le kellene mondani. A keskeny előkészítő, főzési eszközök, egyéb apróságok, pl. flakonok, vágódeszkák, fűszerek vagy sütőlemezek találnak itt ideális helyre.

Mosogató szekrény

A mosogatós területen a tárolóhely különösen értékes. Ez a mosogatószekrény a lehető legjobban használja ki a meglévő helyet, és egyben optimális hozzáférést nyújt a szekrénybelsőbe. Így a munkafelület szabad marad és a tisztítószerek kézre esnek. Ennél a szekrénynél felhasználhatók a LEGRABOX, MERIVOBOX és TANDEMBOX box-rendszerek standard elemei.

További termékek

CABLOXX

Személyes munkaeszközök, bizalmas dokumentumok, értékes tárolnivalók – a lezárható bútorok sok területen alkalmazhatók. A Blum-zárórendszer kiegészítő biztonságot hoz a minőségi bútorok terén, és egyidejűleg nagy design szabadságot is nyújt.

Vékony előlapok

A vékony előlaphoz való rögzítőrendszerünk alapja az EXPANDO T. A behúzó horgok acélból szilárd rögzítést biztosítanak a kemény anyagokban, puha anyagoknál pedig műanyag pofák biztosítják a tartást.